Vragen? Mail naar info@montfox.nl
of app naar 06 - 21716580
Montfox Entertainment

Over ons

Montfox Entertainment (voorheen Drive-in Show Ralph & Sjoerd) is hoofdzakelijk actief in het bruiloften en bedrijfsfeesten-segment. Het leveren van hoogwaardige drive-in shows en ervaren DJ's is de kernactiviteit. Klanttevredenheid en persoonlijk contact staan bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als de verwachtingen van de klant zijn overtroffen.

Sjoerd van Montfort heeft doordeweeks een leidinggevende functie binnen de elektrotechniek, is getrouwd en vader van een prachtige dochter. Met name in het weekend is hij zeer regelmatig achter de draaitafels te vinden om er één groot feest van te maken, want entertainen zit hem in het bloed.

  
 

Geschiedenis

In 1997 is Sjoerd van Montfort samen met goede vriend Ralph Leijendeckers op de zolderkamer van Ralph's ouders begonnen met het draaien van cassettebandjes en hun eerste aangeschafte CD's. Al snel werden een paar discolampen bij de Kijkshop aangeschaft en het eerste optreden met carnaval was een feit. Na jarenlang op kinderfeestjes, buurtfeesten, braderieën en in voetbalkantines te hebben gedraaid was het tijd voor een volgende fase. Door flink te investeren in nieuwe en nog professionelere geluids- en lichtapparatuur en de eerste website nam het aantal boekingen fors toe. Drive-in Show Ralph & Sjoerd was een begrip in de regio. Boekingen vonden plaats door heel Limburg maar af en toe ook ver daarbuiten. Na enkele succesvolle jaren heeft Ralph aangegeven de drive-in show niet meer te kunnen combineren met zijn werk en privéleven. Sjoerd zet vanaf dat moment zelfstandig de drive-in show voort, waar nodig ondersteunt door diverse ervaren freelance DJ's, muzikanten en technici. De bedrijfsnaam is begin 2020 veranderd in Montfox Entertainment.


 
 
email:
contact