Vragen? Mail naar info@montfox.nl
of app naar 06 - 21716580
Montfox Entertainment

De beste allround Bruiloft DJ's

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden en jullie willen dan ook niets aan het toeval over laten. De jurk, de trouwauto, de bloemen, de feestlocatie, alles is al geregeld maar wat doen jullie qua muziek? Wordt het een band of toch een bruiloft DJ voor de muzikale invulling tijdens jullie trouwfeest? Na het "ja-woord" en het diner willen jullie natuurlijk een fantastisch feest waar nog lang over wordt nagepraat! Met Montfox Entertainment zijn jullie verzekerd van een professionele en ervaren bruiloft DJ / drive-in show met de beste muziek voor jong en oud, een sublieme geluidsinstallatie en de modernste LED lichtshows. Willen jullie alvast lekker in de stemming komen? Kijk dan bij sfeerimpressie van eerdere bruiloften die we hebben mogen verzorgen.
 

DJ Sjoerd: "iedere bruiloft is uniek en de sfeer is gewoon helemaal geweldig!"

Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, worden van te voren jullie persoonlijke wensen uitvoerig besproken. Welke muziek moet er bijvoorbeeld absoluut gedraaid worden op jullie bruiloft en welke plaatjes mogen absoluut niet klinken door de luidsprekers? Ook de grootte van de geluidsinstallatie en lichtshow wordt afgestemd op jullie persoonlijke wensen en de grootte van de locatie.

Willen jullie nog net iets extra's toevoegen aan de toch al complete drive-in shows, kijk dan eens bij onze sfeer opties. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek.

Er kan een keuze gemaakt worden uit onderstaande 3 DJ booths. Bij elke DJ booth zijn verschillende lichtshows mogelijk. 
 

DJ Booth White Eclipse


Moderne DJ booth in hoogglans wit, een echte eye-catcher!
Binnenzijde met LED verlichting in iedere gewenste kleur
 

DJ Booth Chesterfield


De klassieker, een chique wit leren Chesterfield DJ booth.
Een echte aanrader voor kasteelachtige locaties
 

DJ Booth Steigerhout


Unieke DJ Booth. Stoer en modern, past op iedere locatie.
Met ingebouwde LED verlichting in iedere gewenste kleur.
 
 
 

Waarom een bruiloft DJ?

Waar een club of festival DJ veelal zijn eigen genre draait, is een ervaren bruiloft DJ qua muziek heel erg allround en leidt de avond in goede banen van openingsdans tot slotnummer. Het gaat erom dat de muziek die jullie (en jullie gasten) willen horen wordt gedraaid maar vooral ook om de muziek die absoluut niet gedraaid mag worden. Een ervaren bruiloft DJ vertaalt jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten. Ook is er altijd een back-up DJ geregeld.
 

Betaalbare ervaren bruiloft DJ

Omdat iedere bruiloft voor ons maatwerk is, staan op de website geen prijzen vermeld. Neem gerust contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor jullie trouwfeest kunnen bespreken, we hanteren zeer scherpe tarieven! We werken met heldere all-in prijzen, je komt dus achteraf niet met extra kosten te zitten. Wist je dat je bij ons al een ervaren bruiloft DJ met complete show mogelijk is vanaf 495 euro?
 

Bruiloft DJ met saxofonist

De ultieme ervaring: de combinatie van een bruiloft DJ met live saxofonist. Wij werken samen met verschillende professionele saxofonisten en deze combinatie staat garant voor een fantastische avond. De liefde mag tenslotte goed gevierd worden! De saxofonist kan op heel veel verschillende muziekstijlen meespelen maar komt het beste tot zijn recht  bij Soul, Top40, House, Disco, Lounge en Deep House.
 
 
 
email:
contact